14 Ocak 2014 Salı

Kırmızı Bal İstatistikleri

Birkaç zaman önce ortaya çıkan ve piyasaya sürüldüğü andan itibaren yoğun ilgi gören Ballı tarçınlı Kırmızı bal (Kırmızı Bal), erkeklerin rüyalarını gerçekleştiriyor. Penis boyutunu büyüten, 1 aylık düzenli kullanımla yaklaşık 5 cm büyüten, daha uzun, daha kalın olmasını sağlayan ürün; aynı zamanda sevişme süresini uzatarak en erken boşalmayı 35 dakikada sağlıyor. Cinsel performansı, cinsel dayanıklılığı, cinsel zevki ve cinsel gücü arttırıyor.

İçerisinde yer alan süzme bal, tarçın, zencefil, glikozitler, mabet ağacı yaprağı, panax ginseng bitkisi, icariin, noricariin ve keşiş külahı ekstresi yer alıyor. Farklı bileşenlerinde bulunduğu kür tamamen doğal bir yapıya sahiptir. Bu nedenle bilinen bir yan etkisi yoktur. Bu bitkilerin, baharatların yapısında afrodizyak etkisi bulunmaktadır. Özellikle keşiş külahı (azgın teke otu) uzun yıllardır uzak doğuda kullanılan ve birçok cinsel hastalığı tedavi eden bir bitkidir. Yapraklarından salgıladığı testosteron sayesinde penis dokularını arttıran ve penise giden damarları sertleştirmesi sayesinde etkilerini gösterir. Bitkinin en önemli özelliği ise uzun yıllar dayanıklı olması ve etkisini yitirmemesidir.

Kırmızı bal Kullanıcı İstatistikleri ve Talebi

14 yıldır üzerinde çalışılan ve etkilerini ispatlayan ürün şu anda dünyada yaklaşık 3,500,000 kişi tarafından kullanıldı ve her geçen gün kullanıcı sayısı artıyor. Bu kullanıcılardan %92’si olumlu geri dönüş yaparak; balın kendilerine iyi geldiğini, cinsel yaşamlarının düzeldiğini ve penis boyutlarındaki değişikliği açıklıyorlar.

Önceleri tek başına bitkilerin kullanılmasında bile etkilerini gören kullanıcılar da üründen memnun. Eski zamanlarda Çin’de keşiş külahı bitkisini tek başına kullanıyorlardı ve etkilerini görüyorlardı. Üstelik bitkinin çok yaygın bir efsanesi de mevcut. Uluslararası satış istatistiklerinin verdiği rakamdan üreticiler de memnun. Doktorların ve kliniklerin onayıyla piyasaya sürülen Kırmızı bal balı tam 5 kez Avrupa Kalite Ödülü’nü alarak da performans etkili ürünler içerisinde en kalitelisi olduğunu ispatlıyor. Ürünün hazırlayıcıları da doktor ve uzman ekip olduğundan ötürü kullanıcılar güvenle satın alabiliyor.

Uzman ekibin ve doktorların hazırladığı bu ürünü günde bir çay kaşığı kullanmanız gerekiyor. Özellikle zaman ve miktar bekleyenler için her gece yatmadan önce 1 çay kaşığı alabilirsiniz. 1 kutuyu 1 haftada bitirmeye çalışın. Düzenli olarak 1 ay kullanın. Kesin ve kalıcı sonuçlarını göreceksiniz. Kullanmaya başladığınız andan itibaren de etkilerini görebilirsiniz; ancak kalıcı ve uzun vadede kullanabilmek için, geçici olmaması adına düzenli ve sürekli kullanım şarttır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder